• Gratis verzending BelgiĆ« > €50
  • Exclusieve juwelen
  • Snelle verzending
  • Cadeauverpakking
  • Veilige betaling
 

“The quest to capture Pomme’s
elegance & style in our jewels”

- Delphine & Emilienne -

het verhaal

De appel valt niet ver van de boom. Het spreekwoord gaat voor niemand beter op dan voor Delphine Cordie. Van kindsbeen af smeedde zij kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes, die bij haar vriendinnen erg in de smaak vielen.

Die passie voor mooie dingen kreeg zij met de papfles mee van haar grootmoeder Paule-Marie – Pomme voor familie en vrienden. De vrouwelijkheid en elegantie van Pomme inspireren Delphine vandaag tot het ontwerpen van exclusieve sieraden. De unieke collectie – die enkel in de betere boetieks te koop is – heet dan ook Souvenirs de Pomme, als eerbetoon aan een bijzondere en elegante vrouw.

Ook Emilienne, de jongere zus van Delphine, erfde het gevoel voor schoonheid van haar oma. Waar Delphine het creatieve luik van de collectie verzorgt, staat zij in voor organisatie en commercialisering.

Zo boetseren beide zussen samen het merk “Souvenirs de Pomme”. Samen ontwerpen zij nieuwe juwelen, samen bezoeken zij beurzen in binnen- en buitenland, samen kiezen zij de allerbeste materialen uit, samen maken zij een klein beetje ruzie maar vooral heel veel plezier. Want in the cookies of life, sisters are the chocolate chips.

De vrucht van zoveel vreugde in zoveel arbeid vind je op deze website: een collectie sieraden waarin kwaliteit en originaliteit de eerste viool spelen. Waarin eigentijds en romantisch elkaar het jawoord geven.

Waarin je als vrouw jezelf herkent, omdat de juwelen een spiegeltje zijn dat je mooiste kanten toont: vrouwelijk, elegant, een tikje eigenzinnig, een vleugje chic en een snuifje glamour. Zo ben jij, zo is Souvenirs de Pomme.

Pomme en de mama van Delphine & Emilienne, zomer 1966
Grootmoeder van Delphine & Emilienne, begin jaren '50
Delphine, zomer 1988
Emilienne, 1993
Delphine & Emilienne, zomer 2011
Delphine & Emilienne, Milaan, december 2013
Pomme, jaren '60
Pomme, eind jaren '60

schrijf je in op onze nieuwsbrief

PLACEHOLDER werd aan je winkelwagen toegevoegd