• Gratis verzending BelgiĆ« > €50
  • Exclusieve juwelen
  • Snelle verzending
  • Cadeauverpakking
  • Veilige betaling
 

“The quest to capture Pomme’s
elegance & style in our jewels”

- Delphine  -

het verhaal

De appel valt niet ver van de boom. Het spreekwoord gaat voor niemand beter op dan voor Delphine Cordie. Van kindsbeen af smeedde zij kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes, die bij haar vriendinnen erg in de smaak vielen.

Die passie voor mooie dingen kreeg zij met de papfles mee van haar grootmoeder Paule-Marie – Pomme voor familie en vrienden. De vrouwelijkheid en elegantie van Pomme inspireren Delphine vandaag tot het ontwerpen van exclusieve sieraden. De unieke collectie – die enkel in de betere boetieks te koop is – heet dan ook Souvenirs de Pomme, als eerbetoon aan een bijzondere en elegante vrouw.

Voor Delphine is elk ontwerp als een herinnering aan Pomme. Voor de drager van het juweel kan het een herinnering zijn van een unieke gelegenheid, een verjaardag, een huwelijk, of een speciaal moment. 

Zo boetseert Delphine met haar team het merk “Souvenirs de Pomme”. De vrucht van zoveel vreugde in zoveel arbeid vind je op deze website: een collectie sieraden waarin kwaliteit en originaliteit de eerste viool spelen. Waarin eigentijds en romantisch elkaar het jawoord geven.

Waarin je als vrouw jezelf herkent, omdat de juwelen een spiegeltje zijn dat je mooiste kanten toont: vrouwelijk, elegant, een tikje eigenzinnig, een vleugje chic en een snuifje glamour. Zo ben jij, zo is Souvenirs de Pomme.

Pomme en de mama van Delphine, zomer 1966
Delphine en haar zus Emilienne, 2010
Grootmoeder van Delphine, begin jaren '50
Delphine, zomer 1988
Pomme, jaren '60
Pomme, eind jaren '60

schrijf je in op onze nieuwsbrief

PLACEHOLDER werd aan je winkelwagen toegevoegd