• Gratis verzending BelgiĆ« > €50
  • Exclusieve juwelen
  • Snelle verzending
  • Cadeauverpakking
  • Veilige betaling
 
{alt}

Welke oorbellen passen bij jou?

Eerste indrukken zijn belangrijk, dat weet iedereen! En grote kans dat je gezicht als eerste wordt opgemerkt. Dan zijn oorbellen van groot belang toch? Ze zijn één van de meest opvallende accessoires en ze hangen vlak naast je gezicht. Ze kunnen je ogen, je haarkleur of je kaaklijn accentueren.
Wij deden onderzoek en zochten de beste modellen voor jouw gezichtsvorm!

Weet je niet zeker welke gezichtvorm je hebt? Sta eens voor de spiegel en neem een stukje zeep of een stift waarmee je de buitenkant van je gezicht aanduidt. Neem dan een stap naar achter.
Dit zijn de verschillende opties: 

 


 


Hartvormig
Heeft je haarlijn een hartjes-vorm en is je kin lichtjes puntig? Dan heb je misschien een hartvormig gezicht. Ga voor vormen die de hoeken van je gezicht balanceren: druppels en driehoekige vormen met het breedste deel onderaan staan je prachtig! Ook met studs en lange smalle oorbellen kan je gemakkelijk wegkomen. 

links: Oorbellen Vanilla Chai,  rechts: Oorbellen Janeiro
Ovaal
Als je niet echt weet welke vorm je gezicht heeft, dan is er een grote kans dat het ovaal is. Lucky you! Jij staat werkelijk met alle vormen oorbellen die er zijn. Van lange hangers tot knopjes op het oor.

links: Oorbellen Nude Stiletto,  rechts: Oorbellen Domino
Lang
Een gezicht dat iets langer en smallers is, staat ook beeldig met héél veel modellen! Een breder, ronder model zal je gezichtsvorm wel heel mooi balanceren! Lange en heel smalle oorbellen zijn misschien te ontwijken, zeker als ze tot onder je kin komen. Natuurlijk is alles op te lossen, dus met een wilde haardos kan je wel wegkomen met smalle oorhangers.

links: Oorbellen Evergleam, rechts: Oorbellen Blank Space 
Vierkant
Wij zijn alvast jaloers op je prachtige kaaklijn en uitgesproken gezichtsvormen! Oorknopjes, druppels en afgeronde vormen staan je werkelijk top! Mijd misschien vierkante en geometrische vormen, gezien ze iets te streng kunnen overkomen.

links: Oorbellen Dakota Apple,  rechts: Oorbellen Yale Elmo
Diamantvormig
Je slapen zijn het breedste van je gezicht en je voorhoofd en kin zijn nét ietsje smaller. Hoe chique kan jouw gezichtsvorm klinken? Balanceer de hoekjes van het gezicht met vormen die van smal naar breed gaan. Draag dus beter geen omgekeerde driehoeken of vormen die hetzelfde zijn als je gezicht. Ga voor studs of ronde vormen en shine like a diamond!

links: Oorbellen Prince Steel,  rechts: Oorbellen Bailey Nude
Rond
Een rond gezichtje heeft de voordelen van beeldig te staan met lange en smalle oorbellen. Als je voor studs gaat, ga dan eerder voor een andere vorm dan rond! Vermijd brede oorbellen met grote platte schijven.

links: Oorbellen Jeans Lace,  rechts: Oorbellen BiscuitHeb je je gezichtsvorm niet helemaal kunnen bepalen? Misschien zit je wel ergens tussenin. Dit is natuurlijk maar een gids en gelukkig zijn er in juwelen geen regels! Dus als je een paar oorbellen hebt waar je stapelgek op bent, hou ze en draag ze ook! Life’s too short to wear boring jewelry! 

 

x, 
D&E 

schrijf je in op onze nieuwsbrief

PLACEHOLDER werd aan je winkelwagen toegevoegd