DARE to be you!

February 19, 2020

DARE to be you!

'Creativity takes courage' zei Henri Matisse. Met onze nieuwe DARE oorbel draag je een ontwerp dat symbool staat voor durf, lef, courage, GUTS! 

WIN 1 exemplaar van de DARE oorbel! 

Hoe? 

Maak een story op Instagram met de woorden 'DARE TO BE YOU' en vermeld @souvenirsdepomme. Als extra kan je enkele personen taggen die jou inspireren: een bekende of minder bekende persoon die voor jou symbool staat voor de durf die je nodig hebt om geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Om jezelf te zijn. Om jouw unieke persoonlijkheid te tonen. DARE to express you dazzling self!

De leukste inzending wordt verwend met de DARE oorbel! 

 

x, Delphine & Cynthia

 

By the way! Draag de DARE oorbel asymmetrisch voor een originele look. Bekijk hier hoe wij ze combineren! https://youtu.be/ZNeyT67cINE 

 

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in News

Laat je inspireren door de Love Story van Isabelle V. (The Moodist)
Laat je inspireren door de Love Story van Isabelle V. (The Moodist)

February 13, 2020

Meet Isabelle V. (32), mama van Anaïs (2j) en Gisèle (6m), freelance journaliste voor o.a. Elle en l’Officiel, en oprichtster van de blog ‘The Moodist’. Geen onderwerp is te vergezocht voor Isabelle. Van vergeten Disneyfiguren, tot het verhaal achter Afrikaanse waxprints, of een reeks oude foto’s die ze vond op de zolder van modehuis Natan. Met de meest uiteenlopende onderwerpen wil ze haar lezer amuseren en inspireren. Ik sprak met haar af in Overijse voor een gezellige babbel met een kop koffie.

View full article →

De Moederdag 'Love story' van Delphine & Cynthia
De Moederdag 'Love story' van Delphine & Cynthia

May 08, 2019

View full article →

Meet Dorien: oprichtster van Bossy!
Meet Dorien: oprichtster van Bossy!

April 17, 2019

View full article →

STAY TUNED!

Subscribe in our newsletter and get 10% discount on your first online order.

Do you want to stay tuned and be the first one to discover our new collections, read our love stories, get inspired with our interesting content or other updates? Then you will get our news!.