Glam up your Valentine's Day look

February 10, 2019

Glam up your Valentine's Day look

Valentijn komt dichterbij. Ga je uit of blijf je gezellig thuis? Wil je iemand verassen of jezelf verwennen met een juweel uit onze nieuwe collectie? Lees hier onze 3 tips om je verder te helpen.  Ga je voor een vrouwelijke look? Klassiek of liever casual sportief? 

 

Look nr 1 // BOLD & FEMININE

Werk je floral cocktail dress af met een opvallend paar statement oorbellen zoals de 'Pomme': beschikbaar in purple, rood, jeansblauw en fluo-munt. 

 Pleated Pussy Bow Dress slingback pumps

Look nr 2 // CLASSIC CHIC

Hou je van een iets subtiere look? Kleurrijk, maar niet te groot en niet te opvallend? Ga voor onze korte Shorties Navette: in rood, ivoor, lichtgeel of lichtblauw.

Cashmere Trench Coat  oversized long-sleeve shirt

Look nr 3 // SPORTY CASUAL

Easy-jeans en je favoriete sneakers? Werk je outfit af met deze 'Sunflower' oorbellen. Niet te lang, en echte lichtgewichtjes. De ideale twist voor elke dag. Beschikbaar in rood, nude, en jeansblauw.

Wool sweater with Interlocking GPSWL Slim Jeans

 Kledij: Farfetch

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in News

DARE to be you!
DARE to be you!

February 19, 2020

'Creativity takes courage' zei Henri Matisse. Met onze nieuwe DARE oorbel draag je een ontwerp dat symbool staat voor durf, lef, courage, GUTS! Dare to express your dazzling self.

View full article →

Laat je inspireren door de Love Story van Isabelle V. (The Moodist)
Laat je inspireren door de Love Story van Isabelle V. (The Moodist)

February 13, 2020

Meet Isabelle V. (32), mama van Anaïs (2j) en Gisèle (6m), freelance journaliste voor o.a. Elle en l’Officiel, en oprichtster van de blog ‘The Moodist’. Geen onderwerp is te vergezocht voor Isabelle. Van vergeten Disneyfiguren, tot het verhaal achter Afrikaanse waxprints, of een reeks oude foto’s die ze vond op de zolder van modehuis Natan. Met de meest uiteenlopende onderwerpen wil ze haar lezer amuseren en inspireren. Ik sprak met haar af in Overijse voor een gezellige babbel met een kop koffie.

View full article →

De Moederdag 'Love story' van Delphine & Cynthia
De Moederdag 'Love story' van Delphine & Cynthia

May 08, 2019

View full article →

STAY TUNED!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.’

 Wil je als eerste nieuwe collecties ontdekken, onze love stories lezen of op de hoogte blijven van events en andere updates?

Beat the FOMO en schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief.