Snelle verzending // Gratis vanaf 75€ // Veilige betaling // Made in Belgium

Glam up your Valentine's Day look

februari 10, 2019

Glam up your Valentine's Day look

Valentijn komt dichterbij. Ga je uit of blijf je gezellig thuis? Wil je iemand verassen of jezelf verwennen met een juweel uit onze nieuwe collectie? Lees hier onze 3 tips om je verder te helpen.  Ga je voor een vrouwelijke look? Klassiek of liever casual sportief? 

 

Look nr 1 // BOLD & FEMININE

Werk je floral cocktail dress af met een opvallend paar statement oorbellen zoals de 'Pomme': beschikbaar in purple, rood, jeansblauw en fluo-munt. 

 Pleated Pussy Bow Dress slingback pumps

Look nr 2 // CLASSIC CHIC

Hou je van een iets subtiere look? Kleurrijk, maar niet te groot en niet te opvallend? Ga voor onze korte Shorties Navette: in rood, ivoor, lichtgeel of lichtblauw.

Cashmere Trench Coat  oversized long-sleeve shirt

Look nr 3 // SPORTY CASUAL

Easy-jeans en je favoriete sneakers? Werk je outfit af met deze 'Sunflower' oorbellen. Niet te lang, en echte lichtgewichtjes. De ideale twist voor elke dag. Beschikbaar in rood, nude, en jeansblauw.

Wool sweater with Interlocking GPSWL Slim Jeans

 Kledij: Farfetch


Ook in News

The Pink Revolution
The Pink Revolution

februari 07, 2019

Rose, zo veel meer dan een mix van rood en wit. Al sinds de jaren '50 is dit de kleur van vrouwelijkheid in Europa en de US. Voor de rest van de wereld was rose, vooral in Azië, een unisex kleur, geliefd zowel door mannen als door vrouwen. De 'girlie' betekenis kwam vooral uit Frankrijk waar het gelinkt werd aan make-up.  

Bekijk volledige artikel →

The love story of Bie Verheye (la favo)
The love story of Bie Verheye (la favo)

februari 06, 2019

Bekijk volledige artikel →

Stay tuned!

Wil je als eerste nieuwe collecties ontdekken, onze love stories lezen of op de hoogte blijven van events en andere updates?

Beat the FOMO en schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief.