Snelle verzending // Gratis vanaf 75€ // Veilige betaling // Made in Belgium

The love story of Bie Verheye (la favo)

februari 06, 2019

The love story of Bie Verheye (la favo)

Wanneer en hoe ben je gestart met La Favo?

Toen ik de kaap van 30 bereikte en ik samen met mijn man terugkwam van een jaar in het bruisende Singapore te wonen en werken, voelde ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur. Ik merkte dat ik van alles aan het doen was  zonder duidelijk doel en ik stond te springen om mij te smijten op een van mijn eigen projecten, waaronder La Favo. Intussen ben ik meer dan 1 jaar fulltime aan de slag voor La Favo en wordt ons dochtertje exact deze week ook 1 jaar.  Laat ons zeggen dat het een pittig jaar is geweest. 

Ik ben gestart met alles zelf doen, van het bakken van de quinoa granola tot het verpakken en versturen van onze pakketjes. Het afgelopen jaar hebben we enorm veel aan professionaliteit ingewonnen en werken we nu met de juiste partners samen om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het klinkt zo cliché maar het is belangrijk om je eigen sterke punten te kennen en te investeren in de juiste partners voor andere zaken. Zo weet je dat elk onderdeel van je business op de meest efficiënte manier wordt gerund, zonder half werk.

Vanwaar de keuze voor granola?
Gezonde voeding stond altijd al op mijn radar en laat ontbijt nu net mijn favoriete moment van de dag zijn. After all breakfast is the golden hour.Toen ik in de supermarkt geen ontbijt naar wens vond, ben ik zelf beginnen experimenteren. Zo is onze allereerste quinoa granola tot stand gekomen, volledig homemade. Die wordt op vandaag nog steeds artisanaal gebakken, zoals al onze granolas. 
  
Heb je een bepaald juweel dat voor jou een souvenir is van een special moment of herinnering? En wat is het verhaal erachter?
Bij de geboorte van ons dochtertje Milou-Athina, heeft mijn man een fijn gouden armbandje ontworpen met haar beide namen in gegraveerd. Aan de ene kant van het naamplaatje staat Milou, aan de andere kant Athina. Athina verwijst naar de Griekse godin die volgens de mythologie werd geboren in strijdkledij en de bescherming van grote Griekse helden op zich nam. Die tweede naam kreeg onze dochter omdat ze kort na haar geboorte een zware hart operatie moest doorstaan en dus een beetje extra kracht kon gebruiken. Het armbandje is nog wat te groot voor onze heldin. Daarom draag ik het momenteel met trots rond mijn pols. 


Ook in News

De Love Story van Barbara De Beir (Ampla House) en Angelique Foré (Angel For Ever).
De Love Story van Barbara De Beir (Ampla House) en Angelique Foré (Angel For Ever).

maart 12, 2019

Bekijk volledige artikel →

Glam up your Valentine's Day look
Glam up your Valentine's Day look

februari 10, 2019

Valentijn komt dichterbij. Ga je uit of blijf je gezellig thuis? Wil je iemand verassen of jezelf verwennen met een juweel uit onze nieuwe collectie? Lees hier onze 3 tips om je verder te helpen.  Ga je voor een vrouwelijke look? Klassiek of liever casual sportief?

Bekijk volledige artikel →

The Pink Revolution
The Pink Revolution

februari 07, 2019

Rose, zo veel meer dan een mix van rood en wit. Al sinds de jaren '50 is dit de kleur van vrouwelijkheid in Europa en de US. Voor de rest van de wereld was rose, vooral in Azië, een unisex kleur, geliefd zowel door mannen als door vrouwen. De 'girlie' betekenis kwam vooral uit Frankrijk waar het gelinkt werd aan make-up.  

Bekijk volledige artikel →

Stay tuned!

Wil je als eerste nieuwe collecties ontdekken, onze love stories lezen of op de hoogte blijven van events en andere updates?

Beat the FOMO en schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief.