About Us

 

  OUR STORY

 

Een zolderkamer in Gent – daar begon het voor Souvenirs de Pomme in 2009. De collecties vielen op vanaf dag één en door de jaren heen werd de typische stijl alsmaar duidelijker.
De juwelen van Souvenirs de Pomme herken je aan kleur, duurzaamheid en een tikje durf. Ze zijn er voor vrouwen die een statement willen maken met hun look en die volop durven kiezen voor wat hen echt gelukkig maakt.  

 

Souvenirs De Pomme values  (  S.D.P )

  • Sterkte
    Betaalbare en unieke stukken creëren voor sterke vrouwen.
  • Durf
    We durven kiezen om eruit te springen met statement juwelen voor elke dag.
  • Passie
    Uit passie voor ambacht worden alle juwelen vervaardigd in Europese ateliers.

 

Who’s behind Souvenirs de Pomme?

Wat begon in de zolderkamer, kende ondertussen een krachtige evolutie. Sinds 2020 neemt Cynthia Botton je mee op avontuur doorheen nieuwe collecties. Voordien vormde Cynthia een stevige tandem met Delphine Cordie, de oprichtster van Souvenirs de Pomme. Zij besloot zich opnieuw toe te leggen op haar passie voor ontwerpen, Cynthia focust zich volop op de toekomst van Souvenirs de Pomme. Een uitdagende toekomst vol creativiteit, innovatie en verrassende juwelen!

 

“Ik groeide op in Zuid-Amerika waar mijn moeder Maria Mercedes me de liefde voor juwelen bijbracht. Het is manier om mezelf uit te drukken en herinneringen te koesteren. SdP is voor mij dan ook een ode aan mijn sterke mama.”

Cynthia Botton J.

 YOU ARE THE CANVAS,
DARE TO STAND OUT!

 

 

STAY TUNED!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.’

 Wil je als eerste nieuwe collecties ontdekken, onze love stories lezen of op de hoogte blijven van events en andere updates?

Beat the FOMO en schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief.