About Us

Delphine Cordie en Cynthia Botton zijn de leading ladies van Souvenirs de Pomme. Ze zijn verzot op statement pieces en de bijzondere vrouwen die hen de liefde voor juwelen bijbrachten. Elk afzonderlijk leerden ze welke prominente rol juwelen in het leven van een vrouw spelen.

 

Delphine:

“De naam Souvenirs de Pomme is een ode aan mijn grootmoeder – Pom voor familie en vrienden. Zij was een sterke vrouw, die hield van zowel paardrijden in de Camargue als van mode, muziek, kunst en koken voor de hele familie. Die veelzijdige persoonlijkheid benadrukte zij met haar kledij: fascinerende combinaties van kleuren, prints en accessoires.”

 

 Cynthia:

“Mijn Peruviaanse roots en mijn moeder Maria-Mercedes – Me voor vrienden en familie – zijn mijn inspiratiebron. Haar liefde voor juwelen en accessoires zit ook in mijn bloed. Zij deed me beseffen hoe belangrijk het is om trots te zijn als vrouw, om passie te voelen en je dromen te volgen. Toen ik 20 was, zei ze: “Hija, een vrouw moet elke dag juwelen dragen. Ze maken ons mooier en geven ons het zelfvertrouwen dat geboren wordt wanneer je echt jezelf kan zijn”. 

 

 

STAY TUNED!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling.’

 Wil je als eerste nieuwe collecties ontdekken, onze love stories lezen of op de hoogte blijven van events en andere updates?

Beat the FOMO en schrijf je via de website in op onze nieuwsbrief.